Dongen

Sprankelend en opvallend. Dongen is sinds 2012 een fraaie kortingsflyer rijker: Dongen Geeft Korting. De Dongense ondernemer Rob Crans, mediaman pur sang, tekende voor het concept. De doelstelling? Iedereen uit Dongen en omgeving laten profiteren van super leuke aanbiedingen, acties en kortingen en dat in het eigen Dongen! Op de kortingsflyer vindt u een scala aan Dongense middenstanders die u graag verwelkomen in hun winkel. En heeft u de bonnen toch gemist, print ze dan gratis uit via deze site. Let dus op uw brievenbus, of kijk op onze website en geniet van uw korting! 


>Vanwege Corona lockdown zal de eerste flyer van 2021 pas uitkomen in maart-april 2021!

=============================================================

Laatste flyers 2020 van Dongen geeft Korting november-december 2020

Afgelopen dagen is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en ’s Gravenmoer gevallen. Zo kunt u in de komende feestmaanden hier weer van profiteren.

Nieuw op de flyer zijn dit jaar: Esthegance Beautycare die haar 25-jarig jubileum viert. Atelier Belle komt weer met de batterijen actie. Ed’s Voordeelshop is nieuw op het Europaplein en biedt een ruime keus aan artikelen. Ook HowieHo is nieuw op de Hoge Ham in het voormalige pand van de Schoenenreus. Zeker een bezoekje waard. En natuurlijk de Hollandse Gebakskraam. Binnenkort weer tegenover de Aldi op de parkeerplaats. Profiteer van alle acties, maak gebruik van de bonnen. Downloaden gaat natuurlijk ook. Veel plezier en voordeel gewenst.

Nieuwe flyer Dongen geeft Korting september-oktober 2020

Afgelopen weekend is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en ’s Gravenmoer gevallen. Zo kunt u in de komende maanden hier weer van profiteren.

Nieuw op de flyer zijn: Atelier Tzikas en Kapsalon Kajela. Wok Express en Klusbedrijf Dongen komen deze maanden ook weer terug. Profiteer van alle acties, maak gebruik van de bonnen. Downloaden gaat natuurlijk ook. Veel plezier en voordeel gewenst.

Nieuwe flyer Dongen geeft Korting juli-augustus 2020

Begin juli is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en ’s Gravenmoer gevallen. Zo kunt u in de zomermaanden hier weer van profiteren.

Nieuw op de flyer zijn: Wok Express, ’t Fazantje, Klusbedrijf Dongen en Fornuis aan huis. Profiteer van alle acties, maak gebruik van de bonnen.
Downloaden gaat natuurlijk ook. Veel plezier en voordeel gewenst.


Nieuwe flyer Dongen geeft Korting mei-juni 2020

Begin mei is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en ’s Gravenmoer gevallen. In de maanden mei en juni kunt u hier weer van profiteren.

Wat te denken aan verse krentenbollen, Dongens kippetje, visnoedels en visbami? Bij aanschaf van een screen gratis montage, of een gratis fietsverzekering bij aankoop van een nieuwe fiets? Het kan allemaal met de bon. En als de kappers weer mogen beginnen, ga dan snel naar Kapsalon Fashion 4 Hair. Nu met euro 5,- knipvoordeel!  Het kan allemaal met de bon.  Downloaden gaat natuurlijk ook. Veel plezier en voordeel gewenst.