Dongen

Sprankelend en opvallend. Dongen is sinds 2012 een fraaie kortingsflyer rijker: Dongen Geeft Korting. De Dongense ondernemer Rob Crans, mediaman pur sang, tekende voor het concept. De doelstelling? Iedereen uit Dongen en omgeving laten profiteren van super leuke aanbiedingen, acties en kortingen en dat in het eigen Dongen! Op de kortingsflyer vindt u een scala aan Dongense middenstanders die u graag verwelkomen in hun winkel. En heeft u de bonnen toch gemist, print ze dan gratis uit via deze site. Let dus op uw brievenbus, of kijk op onze website en geniet van uw korting! 


Laatste Flyer Dongen geeft Korting november-december 2022

De nieuwe flyer DONGEN geeft Korting is afgelopen weekend weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en ’s Gravenmoer gevallen. Ga er op uit en incasseer uw welverdiende korting. Dit zal voorlopig de LAATSTE flyer zijn in de kortingsreeks voor Dongen.

Downloaden kan natuurlijk nu ook nog. Pak je voordeel en geniet!


Flyer Dongen geeft Korting september-oktober 2022

De nieuwe flyer DONGEN geeft Korting is afgelopen weekend weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en ’s Gravenmoer gevallen. Ga er op uit en incasseer uw welverdiende korting.

RB Fietsen komt vanuit het nieuwe pand op Geer 91 met de bekende fietsbeurt van uw gewone fiets en/of E-Bike. Bij ’t Smaakhuys haal je nu weer de bekende gewone of Dongense gehaktballen: 3+1 gratis. Bij Jinscom toys & gadgets ontvang je bij besteding vanaf euro 5,- een Surprise cadeau. Slaapcomfort Het Zuiden brengt weer de 5% kortingsactie op het gehele assortiment! Nieuw deze keer is Patisserie Van Beek. De verrassingsbox met overheerlijke lekkernijen kunt u niet laten liggen. Eet smakelijk!

Downloaden kan natuurlijk ook. Pak je voordeel en geniet!


Flyer Dongen geeft Korting juli-augustus 2022

De nieuwe flyer DONGEN geeft Korting is begin juli weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en ’s Gravenmoer gevallen. Ga er op uit en incasseer uw welverdiende korting.

RB Fietsen is verhuisd naar een groter pand op Geer 91 en komt met een fietstassenactie met 50% korting. Bij ’t Smaakhuys haal je nu weer de bekende hamburgers 3+1 gratis. De beeldentuin Titambire uit Etten-Leur heeft prachtige beelden met 50% korting . Linberg is de regionale wandeelspecialist en campingspecialist met grootste collectie wandelschoenen en campingmeubilair. Heeft u een energielabel of energieadvies nodig voor uw woning? Scan dan de QR code van AVEB. Nieuw op de bon zijn kapsalon De Zussen en Jinscom toys & gadgets. Bij De Zussen nu 10% korting op een behandeling naar keuze. Bij Jinscom ontvang je bij besteding vanaf euro 5,- een GRASTIS Watersnake!

Downloaden kan natuurlijk ook. Pak je voordeel en geniet!


Flyer Dongen geeft Korting mei-juni 2022

De nieuwe flyer DONGEN geeft Korting is afgelopen weekend weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en ’s Gravenmoer gevallen. Ga er op uit en incasseer uw welverdiende korting.

RB Fietsen heeft nu een super buitenband safety level 6 in de aanbieding. Bij ’t Smaakhuys haal je nu gemarineerde kipfilet 3+1 gratis. De nieuwe slaapwinkel Slaapcomfort het Zuiden geeft 10 euro korting op het gehele assortiment bedtextiel. Bakkerij van Beijnen komt nu met 5+1 Gratis Brabantse worstenbroodjes. Linberg is de regionale wandeelspecialist en campingspecialist met grootste collectie wandelschoenen en campingmeubilair.

Downloaden kan natuurlijk ook. Pak je voordeel en geniet!


Flyer Dongen geeft Korting maart-april 2022

De nieuwe flyer DONGEN geeft Korting is afgelopen week weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en ’s Gravenmoer gevallen. Zo kunt u in de komende 2 donkere maanden hier weer van profiteren. Ga er op uit en incasseer uw welverdiende korting.

RB Fietsen geeft 3 GRATIS ONDERHOUDSBEURTEN weg bij aankoop van een E-Bike of gewone fiets. Bij ’t Smaakhuys haal je nu Ben’s gekruid gehakt voor een milde prijs. Kapsalon Deveci geeft nu 5,00 euro korting op alle uitgroei-behandelingen. De nieuwe slaapwinkel Slaapcomfort het Zuiden geeft 5 % korting op het gehele assortiment. Bakkerij van Beijnen komt nu met 3+1 Gratis appelflappen. Bij Beaunesse Huidexpert nu een Gratis gezichtsbehandeling van 45 minuten bij aankoop van de QS proffessionele thuiskuur set. Wie wil dat nou niet! Downloaden kan natuurlijk ook. Pak je voordeel en geniet!

Uitstel flyer Dongen geeft Korting jan-feb 2022 i.v.m. sluiten winkels

Helaas konden we geen representatieve flyer samenstellen met 15 ondernemers vanwege de winkelsluiting. We hopen in maart-april weer een leuke en verrassende flyer uit te geven. Hieronder volgt natuurlijk wel de bekende actie van slagerij ’t Smaakhuys. Vraag ernaar in de winkel! Ook de wintersport actie van Linberg Molenschot willen wij u niet onthouden!


Dongen geeft Korting nov-dec’21 !

De nieuwe flyer DONGEN geeft Korting is afgelopen weekend weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en ’s Gravenmoer gevallen. Zo kunt u in de komende 2 donkere maanden hier weer van profiteren. Ga er op uit en incasseer uw welverdiende korting.

RB Fietsen komt met een speciale verlichtingsactie. Met dit donkere weer geen overbodige luxe. Bij ’t Smaakhuys haal je nu het malse soepvlees voor een heerlijke pan zelfgemaakte soep. Bij Severijns ontvangt u gratis montage of 25 % korting op het 2e rolluik. Zo houdt u de kou en de ‘boeven’ buiten. Kapsalon Fashion 4 Hair geeft weer 2,50 euro korting op een knipbeurt. De nieuwe slaapwinkel Slaapcomfort het Zuiden geeft een gratis hoofdkussen bij aanschaf van een matras. Bakkerij van Beijnen komt nu met 3 broden voor slechts euro 4,50. Bij Wok Express weer gratis mini loempia’s bij een samengesteld wokgerecht. Linberg zorgt weer voor uw ski- en snowboard onderhoud. Bijzonder is de kunst bij Inktweg Kunst, nu met 20% winterkorting. Ook de onderhoudsproducten voor uw vloer nu voordelig aanschaffen bij Parkethuis De Keizer. En… natuurlijk deze 2 maanden weer bij Atelier Belle de horlogebatterijen actie. U heeft er al naar uitgekeken.

Downloaden kan natuurlijk ook. Pak je voordeel en geniet!

Dongen geeft Korting sept-okt’21 is uit!

De nieuwe flyer DONGEN geeft Korting is afgelopen weekend weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en ’s Gravenmoer gevallen. Zo kunt u in de komende 2 maanden hier weer van profiteren.

RB Fietsen komt voor de scholieren met de actie: Geef je fiets een beurt! Bij ’t Smaakhuys haal je de geprezen Dongense gehaktballen. Bij Severijns ontvangt u gratis een heater bij aanschaf van een terrasoverkapping. Beauty Mirror geeft 5 euro korting op een schoonheidsbehandeling. Voor witte tanden kan je weer terecht bij Beauty by seven. De nieuwe slaapwinkel Slaapcomfort het Zuiden geeft 5% welkomskorting. Yummi’s 15% korting op alle sushirollen. Bakkerij van Beijnen geeft 10% korting op het gehele assortiment en bij Supermarkt Dongen nu Durum Falafel voor € 3,- en Turkse pizza’s voor € 1,50.

Downloaden kan natuurlijk ook. Pak je voordeel en geniet!

Hij is er weer: de nieuwe flyer Dongen geeft Korting van juli en augustus 2021

De nieuwe flyer DONGEN geeft Korting is afgelopen weekend weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en ’s Gravenmoer gevallen. Zo kunt u in de komende 2 zomer maanden hier weer van profiteren.

RB Fietsen komt met een hele leuke actie: een GRATIS Fiets. Je hoeft alleen maar de bon in te vullen en deze in de brievenbus bij de balie in de winkel te stoppen. Bij de Wokexpress stel je je eigen wokgerecht samen in 4 stappen: nu met gratis portie mini loempia’s. Ook zo last van vliegen en muggen. Koop dan snel een hor bij Severijns, inclusief GRATIS plaatsing. Ook voor wandel en kampeerplezier heeft Linberg Molenschot de mooiste collecties. Deveci Beauty & Hair geeft 5 euro korting op alle verfbehandelingen. Maak het je gemakkelijk en neem meteen gemarineerde kipblokjes met bij ’t Smaakhuys. Voor verwijdering van kalknagels kan je weer terecht bij Beauty by seven. En heeft u energieadvies of een energielabel nodig voor uw woning? Scan dan de code of mail naar AVEB. Toto slot is Smartmix the place to be als het gaat om Smartphones, Abonnementen en Reparaties.

Downloaden kan natuurlijk ook. Pak je voordeel en geniet!


Nieuwe flyer Dongen geeft Korting mei-juni 2021 is weer uit!

De nieuwe flyer DONGEN geeft Korting is weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en ’s Gravenmoer gevallen. Zo kunt u in de komende 2 maanden hier weer van profiteren.

Beauty by Seven, de nieuwe naam van de schoonheidssalon op Kanaaldijk Noord, pakt nu uit met een behandeling Tanden bleken. Lekke of versleten band, geen probleem. RB Fietsen heeft nu een super buitenband met euro 5,00 korting! Bij Severijns zonwering nu gratis montage of gratis afstandsbediening bij elektrische draadloze bediening van een nieuw screen. Lindberg heeft weer de mooiste wandelschoenen voor u in petto, maar ook een ruime collectie relaxstoelen en accessoires op voorraad. Tot slot is de maand mei altijd de maand van gemarineerde kipfilet. Bij ’t Smaakhuys nu weer in de aanbieding. Profiteer van alle acties, maak gebruik van de bonnen.

Downloaden gaat natuurlijk ook. Veel plezier en voordeel ermee!


Nieuwe flyer Dongen geeft Korting maart-april 2021

Komend weekend zal de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en ’s Gravenmoer vallen. Zo kunt u in de komende 2 maanden hier eindelijk weer van profiteren.

Er zijn maar liefst 4 NIEUWKOMERS op de flyer. Bij Sushi To Be kunt u genieten van heerlijke sushi’s en andere Japanse lekkernijen. Beaunesse huidexpert komt nu met een geweldige introductie actie. Door middel van bevriezing uw vet met de Body-wizard cryolipolyse behandeling krijgt u een beter figuur! Wie wil dat nu niet. Onze Buurt Bakker is de nieuwe naam van de bakkerij op de Oude Baan en komt nu met een aanbieding van heerlijke Turkse pizza’s. Beauty by Seven is ook de nieuwe naam van de schoonheidssalon op Kanaaldijk Noord en pakt nu uit met een spectaculaire IPL/OPT permanent ontharen behandeling met 50% korting! Breng uw fiets nu weg voor een grote onderhoudsbeurt bij RB Fietsen, ontvang een GRATIS heater bij aankoop van een terrasoverkapping bij Severijns zonwering. En heeft u altijd al een buitenkraantje willen hebben? Klusbedrijf Dongen kan u daar voordeling aan helpen. Natuurlijk komt de Wok Express weer met de actie met gratis portie miniloempia’s. Tot slot is de maand maart altijd de maand van Ben’s gekruid gehakt. Bij ’t Smaakhuys nu weer in de aanbieding. Profiteer van alle acties, maak gebruik van de bonnen.

Downloaden gaat natuurlijk ook. Veel plezier en voordeel gewenst.


=============================================================

Laatste flyers 2020 van Dongen geeft Korting november-december 2020

Afgelopen dagen is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en ’s Gravenmoer gevallen. Zo kunt u in de komende feestmaanden hier weer van profiteren.

Nieuw op de flyer zijn dit jaar: Esthegance Beautycare die haar 25-jarig jubileum viert. Atelier Belle komt weer met de batterijen actie. Ed’s Voordeelshop is nieuw op het Europaplein en biedt een ruime keus aan artikelen. Ook HowieHo is nieuw op de Hoge Ham in het voormalige pand van de Schoenenreus. Zeker een bezoekje waard. En natuurlijk de Hollandse Gebakskraam. Binnenkort weer tegenover de Aldi op de parkeerplaats. Profiteer van alle acties, maak gebruik van de bonnen. Downloaden gaat natuurlijk ook. Veel plezier en voordeel gewenst.

Nieuwe flyer Dongen geeft Korting september-oktober 2020

Afgelopen weekend is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en ’s Gravenmoer gevallen. Zo kunt u in de komende maanden hier weer van profiteren.

Nieuw op de flyer zijn: Atelier Tzikas en Kapsalon Kajela. Wok Express en Klusbedrijf Dongen komen deze maanden ook weer terug. Profiteer van alle acties, maak gebruik van de bonnen. Downloaden gaat natuurlijk ook. Veel plezier en voordeel gewenst.

Nieuwe flyer Dongen geeft Korting juli-augustus 2020

Begin juli is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en ’s Gravenmoer gevallen. Zo kunt u in de zomermaanden hier weer van profiteren.

Nieuw op de flyer zijn: Wok Express, ’t Fazantje, Klusbedrijf Dongen en Fornuis aan huis. Profiteer van alle acties, maak gebruik van de bonnen.
Downloaden gaat natuurlijk ook. Veel plezier en voordeel gewenst.


Nieuwe flyer Dongen geeft Korting mei-juni 2020

Begin mei is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en ’s Gravenmoer gevallen. In de maanden mei en juni kunt u hier weer van profiteren.

Wat te denken aan verse krentenbollen, Dongens kippetje, visnoedels en visbami? Bij aanschaf van een screen gratis montage, of een gratis fietsverzekering bij aankoop van een nieuwe fiets? Het kan allemaal met de bon. En als de kappers weer mogen beginnen, ga dan snel naar Kapsalon Fashion 4 Hair. Nu met euro 5,- knipvoordeel!  Het kan allemaal met de bon.  Downloaden gaat natuurlijk ook. Veel plezier en voordeel gewenst.