Bavel / IJpelaar

Iedereen uit Bavel, de IJpelaar en de Blauwe Kei en omgeving laten profiteren van super leuke aanbiedingen, acties en kortingen en dat in de eigen regio! Dat kan met de kortingsflyer BAVEL/IJPELAAR geeft KORTING. Op de kortingsflyer vindt u een scala aan middenstanders die u graag verwelkomen in hun winkel. En heeft u de bonnen toch gemist, print ze dan gratis uit via deze site. Let dus op uw brievenbus, of kijk op onze website en geniet van uw korting!

>Vanwege Corona lockdown zal de eerste flyer van 2021 pas uitkomen in maart-april 2021!

=============================================================

Laatste flyer 2020 Bavel-IJpelaar geeft Korting nov-dec dit jaar!

Afgelopen dagen is de nieuwe flyer Bavel-IJpelaar geeft Korting weer in alle brievenbussen van Bavel, de Blauwe Kei en de IJpelaar gevallen. In de komende feestmaanden kunt u hier weer van profiteren. Flash Fashion komt weer met de leuke vestenactie. Fiets Fix Bavel is verhuisd naar de Nijverheidsweg en heeft een mooie winterbeurtactie. Gérard Kaas en Lekkernij heeft voor u de lekkerste hagelslag ooit! Voor een Rituals-pakket gaat u natuurlijk naar DA Drogisterij + Mooi parfumerie op de Burcht. De grootste wintersportcollectie uit de regio vindt u natuurlijk bij Linberg in Molenschot. En ga ook eens voor lekker op zijn sterkst: Roggeknar bij bakker van Disseldorp in de aanbieding. Maak gebruik van de bonnen of download de bonnen via onderstaande link.


Nieuwe flyer Bavel-IJpelaar geeft Korting september-oktober 2020

Afgelopen weekend is de nieuwe flyer Bavel-IJpelaar geeft Korting weer in alle brievenbussen van Bavel, de Blauwe Kei en de IJpelaar gevallen. In de komende maanden kunt u hier weer van profiteren. Nieuw op de flyer is Eten & Drinken ONDER DE MOLEN met een leuke dineractie. Flash Fashion komt weer met de broekenactie. Juwelier Goudsmid Rijken presenteert weer zijn bekende actie van de vervanging van lege horlogebatterijen. Gelukkig is Gérard Kaas en Lekkernij weer open en laat u genieten van Hollandse kazen. En wat te denken van de beelden uit de Beeldentuin Titambire? DE marskramer Bavel maakt het u nu wel erg gemakkelijk door 15% korting te geven op een product naar keuze. Maak gebruik van de bonnen of download de bonnen via onderstaande link.

Nieuwe flyer Bavel-IJpelaar geeft Korting juli-augustus 2020

Begin juli is de nieuwe flyer Bavel-IJpelaar geeft Korting weer in alle brievenbussen van Bavel, de Blauwe Kei en de IJpelaar gevallen. In de zomermaanden kunt u hier weer van profiteren. Nieuw op de flyer is Klusbedrijf Dongen met een leuke actie over een eigen buitenkraan. Amy’s Haarmode is ook nieuw oe geeft u maar liefst €5,00 korting op een behandeling naar keuze. Ook Gérard Kaas en Lekkernij heeft ons laten weten medio augustus/september weer open te gaan. We wensen Gérard veel succes! Maak gebruik van de bonnen of download de bonnen via onderstaande link.


Nieuwe flyer Bavel-IJpelaar geeft Korting mei-juni 2020

Begin mei is de nieuwe flyer Bavel-IJpelaar geeft Korting weer in alle brievenbussen van Bavel, de Blauwe Kei en de IJpelaar gevallen. In de maanden mei en juni kunt u hier weer van profiteren. Wat te denken van gratis asperges, Franse kaasjes met rode korst en ham-aspergebroodjes?  Ook bijzonder is een gratis fietsverzekering bij aankoop van een nieuwe fiets? Rolluiken en zonwering op zonne-energie met 15% korting, gemengd openhaard hout voor weggeefprijzen en alle bestellingen gehoorbatterijen gratis thuisbezorgd, geen verzendkosten en 2+1 gratis! Het kan allemaal met de bon. Downloaden gaat natuurlijk ook. Veel plezier en voordeel gewenst.