Bavel / IJpelaar

Iedereen uit Bavel, de IJpelaar en de Blauwe Kei en omgeving laten profiteren van super leuke aanbiedingen, acties en kortingen en dat in de eigen regio! Dat kan met de kortingsflyer BAVEL/IJPELAAR geeft KORTING. Op de kortingsflyer vindt u een scala aan middenstanders die u graag verwelkomen in hun winkel. En heeft u de bonnen toch gemist, print ze dan gratis uit via deze site. Let dus op uw brievenbus, of kijk op onze website en geniet van uw korting!

Bavel-IJpelaar geeft Korting sept-okt’21 is weer uit!

De nieuwe flyer Bavel-IJpelaar geeft Korting  is afgelopen weekend weer in alle brievenbussen van Bavel, de Blauwe Kei en de IJpelaar gevallen. De komende twee maanden kunt u hier weer fijn van profiteren.

Fiets Fix heeft weer de bekende najaars beurtactie voor uw E-Bike of fiets. Gérard Kaas en Lekkernij geeft 10% korting op alle Hollandse kazen. Bakkerij van Disseldorp komt weer met het Gildekorn brood in de actie. Schram Hoorservice komt de Widex TV Play, een rechtstreekse koppeling tussen uw TV en hoortoestel. En wat te denken gratis montage bij aankoop van een rolluik bij Witte zonwering? Natuurlijk komt Groen Compleet weer met Gemengd Openhaardhout in 1 of 2 m3, los gestort. Ook dit wordt Gratis thuisbezorgd bij u in de regio. Wat een service! Boerderij de Grens, ja zij van het super lekker eigengemaakt ijs hebben nu een bon van 30% korting voor een halve liter bak ijs. Ik zeg: DOEN! Bij Flash Fashion even de najaar garderobe aanvullen met € 5,00 korting. Dat is pas en goed begin.

Maak gebruik van de bonnen of download de bonnen met onderstaande link.

Hij is er weer: de nieuwe flyer van Bavel-IJpelaar geeft korting voor de maanden juli en augustus 2021

De nieuwe flyer Bavel-IJpelaar geeft Korting  is afgelopen weekend weer in alle brievenbussen van Bavel, de Blauwe Kei en de IJpelaar gevallen. De komende twee zomermaanden kunt u hier weer fijn van profiteren.

Fiets Fix heeft weer de actie met de Anti-lek band. Altijd handig. Gérard Kaas en Lekkernij heeft heerlijke dip naar keuze bij aankoop van 500 gram kaas. Ik zeg doen! Bakkerij van Disseldorp komt weer met de witte broodjes 8+2. Schram Hoorservice komt met ReSoundMulti Mic, zodat u kunt elkaar op afstand toch goed kan verstaan. En wat te denken een gratis windsensor bij Witte zonwering? Natuurlijk komt Groen Compleet weer met Gemengd Openhaardhout in 1 of 2 m3, los gestort. Ook dit wordt Gratis thuisbezorgd bij u in de regio. Wat een service! Mooie beelden bij Titambire, 15% korting op een artikel naar keuze bij Marskramer Bavel en wandelschoenen en kampeerartikelen in overvloed bij Linberg. AVEB komt nu met energieadvies en energielabel voor uw woning. Scan de code of mail naar info@aveb.nl. Boerderij de Grens, ja zij van het super lekker eigengemaakt ijs hebben nu een bon voor tweede kopje koffie of thee gratis. Ik zeg: WEER DOEN!

Maak gebruik van de bonnen of download de bonnen met onderstaande link.


Nieuwe flyer Bavel-IJpelaar geeft Korting mei-juni 2021 is uit!

De nieuwe flyer Bavel-IJpelaar geeft Korting  is weer in alle brievenbussen van Bavel, de Blauwe Kei en de IJpelaar gevallen. De komende twee maanden kunt u hier weer fijn van profiteren. Fiets Fix geeft een gratis fietsverzekering weg bij aankoop van een elektrische fiets. Gérard Kaas en Lekkernij heeft heerlijke ambachtelijke bonbons voor u klaar gelegd. En het bekende Ham-Aspergebroodje koopt u natuurlijk bij bakkerij van Disseldorp. Schram Hoorservice komt met WIDEX TV Play, zodat u kunt genieten van uitstekend tv-geluid via uw hoortoestel. En wat te denken een gratis windsensore bij Witte zonwering? Natuurlijk komt Groen Compleet weer met Gemengd Openhaardhout in 1 of 2 m3, los gestort. Ook dit wordt Gratis thuisbezorgd bij u in de regio. Wat een service! Mooie beelden bij Titambire, fijne mode cheque bij Flash Fashion en wandelschoenen in overvloed bij Linberg. De batterijen vervanging bij Juwelier Goudsmid Rijken gaat weer van start. Ook de heerlijke asperges bij Boerderijwinkel Tielemans moet u geproefd hebbe. Nieuwe deelnemers zijn Oldtimer Pension met een Route 66,- actie en Boerderij de Grens. Zij bereiden eigengemaakt ijs in de lekkerste smaken en nu tegen inlevering van de bon 2e bolletje ijs gratis. Ik zeg: DOEN!

Maak gebruik van de bonnen of download de bonnen via onderstaande link.

================================================================


Nieuwe flyer Bavel-IJpelaar geeft Korting maart-april 2021

Komend weekend zal de nieuwe flyer Bavel-IJpelaar geeft Korting weer in alle brievenbussen van Bavel, de Blauwe Kei en de IJpelaar vallen.
De komende twee maanden kunt u hier weer van profiteren. Eindelijk! Fiets Fix Bavel op de nieuwe locatie van de Nijverheidsweg komt weer met de bandenactie. Gérard Kaas en Lekkernij heeft de bakjes versgebrande pinda’s al voor u gevuld. En de lekkerste krentenbollen koopt u natuurlijk bij bakkerij van Disseldorp. Schram Hoorservice komt weer met de batterijen actie, die ook Gratis thuisbezorgd kan worden! En wat te denken van een rolluik of screen op zonne-energie. Nu met gratis afstandsbediening bij Witte zonwering. Natuurlijk komt Groen Compleet weer met Gemengd Openhaardhout in 1 of 2 m3. Ook dit wordt Gratis thuisbezorgd bij u in de regio. Wat een service!

Maak gebruik van de bonnen of download de bonnen via onderstaande link.

=============================================================

Laatste flyer 2020 Bavel-IJpelaar geeft Korting nov-dec dit jaar!

Afgelopen dagen is de nieuwe flyer Bavel-IJpelaar geeft Korting weer in alle brievenbussen van Bavel, de Blauwe Kei en de IJpelaar gevallen. In de komende feestmaanden kunt u hier weer van profiteren. Flash Fashion komt weer met de leuke vestenactie. Fiets Fix Bavel is verhuisd naar de Nijverheidsweg en heeft een mooie winterbeurtactie. Gérard Kaas en Lekkernij heeft voor u de lekkerste hagelslag ooit! Voor een Rituals-pakket gaat u natuurlijk naar DA Drogisterij + Mooi parfumerie op de Burcht. De grootste wintersportcollectie uit de regio vindt u natuurlijk bij Linberg in Molenschot. En ga ook eens voor lekker op zijn sterkst: Roggeknar bij bakker van Disseldorp in de aanbieding. Maak gebruik van de bonnen of download de bonnen via onderstaande link.


Nieuwe flyer Bavel-IJpelaar geeft Korting september-oktober 2020

Afgelopen weekend is de nieuwe flyer Bavel-IJpelaar geeft Korting weer in alle brievenbussen van Bavel, de Blauwe Kei en de IJpelaar gevallen. In de komende maanden kunt u hier weer van profiteren. Nieuw op de flyer is Eten & Drinken ONDER DE MOLEN met een leuke dineractie. Flash Fashion komt weer met de broekenactie. Juwelier Goudsmid Rijken presenteert weer zijn bekende actie van de vervanging van lege horlogebatterijen. Gelukkig is Gérard Kaas en Lekkernij weer open en laat u genieten van Hollandse kazen. En wat te denken van de beelden uit de Beeldentuin Titambire? DE marskramer Bavel maakt het u nu wel erg gemakkelijk door 15% korting te geven op een product naar keuze. Maak gebruik van de bonnen of download de bonnen via onderstaande link.

Nieuwe flyer Bavel-IJpelaar geeft Korting juli-augustus 2020

Begin juli is de nieuwe flyer Bavel-IJpelaar geeft Korting weer in alle brievenbussen van Bavel, de Blauwe Kei en de IJpelaar gevallen. In de zomermaanden kunt u hier weer van profiteren. Nieuw op de flyer is Klusbedrijf Dongen met een leuke actie over een eigen buitenkraan. Amy’s Haarmode is ook nieuw oe geeft u maar liefst €5,00 korting op een behandeling naar keuze. Ook Gérard Kaas en Lekkernij heeft ons laten weten medio augustus/september weer open te gaan. We wensen Gérard veel succes! Maak gebruik van de bonnen of download de bonnen via onderstaande link.


Nieuwe flyer Bavel-IJpelaar geeft Korting mei-juni 2020

Begin mei is de nieuwe flyer Bavel-IJpelaar geeft Korting weer in alle brievenbussen van Bavel, de Blauwe Kei en de IJpelaar gevallen. In de maanden mei en juni kunt u hier weer van profiteren. Wat te denken van gratis asperges, Franse kaasjes met rode korst en ham-aspergebroodjes?  Ook bijzonder is een gratis fietsverzekering bij aankoop van een nieuwe fiets? Rolluiken en zonwering op zonne-energie met 15% korting, gemengd openhaard hout voor weggeefprijzen en alle bestellingen gehoorbatterijen gratis thuisbezorgd, geen verzendkosten en 2+1 gratis! Het kan allemaal met de bon. Downloaden gaat natuurlijk ook. Veel plezier en voordeel gewenst.